Το ιστορικό

Η εξαίρετη ποιότητα των κοσμημάτων. Από το 1967.

Με αυτό το κριτήριο, εδώ και δεκαετίες, η εταιρεία Σ. Γεώρμας επιλέγει τα καλύτερα σε ποιότητα και σχεδιασμό κοσμήματα από γνωστά και καταξιωμένα εργαστήρια στο χώρο.

Το πάθος και η όρεξη για περισσότερη δουλειά,όπως και οι ειδικές γνώσεις ωρολογοποιίας και χρυσοχοοίας, έδωσαν την αφορμή ίδρυσης δύο καταστημάτων και ενός εργαστηρίου στον Πειραιά.

Εδώ και αρκετά χρόνια,η προσπάθεια για ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξη συνεχίστηκε και από τη δεύτερη γενιά Τιτιάνα και Μάνο Γεώρμα που ύστερα από φοίτηση σε σχολή ανώτερης εκπαίδευσης,σπούδασαν για ακόμη 3 χρόνια στο γεμμολογικό ινστιτούτο της Μ. Βρετανίας (όπου είναι και μέλη), αποκτώντας γεμμολογικές γνώσεις με ειδικότητα στο διαμάντι,με αναγνωρισμένο πτυχίο ο καθένας.

Δεδομένου της ανάγκης καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών για γρήγορες, εύκολες και αξιόπιστες αγορές, της διεύρυνσης του οικονομικού κύκλου της επιχείρησης, καθώς και επειδή η εποχή το επιτάσσει, η εταιρεία Σ. Γεώρμας δραστηριοποιείται πλέον και στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Πιο συγκεκριμένα στη λιανική πώληση πολύτιμων κοσμημάτων, ωρολογίων σε γνωστές μάρκες και είδη δώρων από ασήμι μέσω διαδικτύου.

Καταστήματα

- Βασιλέως Γεωργίου Α'1, Πειραιάς - τηλ.(0030)210-4129124
- Σωτήρος 24, Πειραιάς - τηλ.(0030)210-4136993

Υπεύθυνη πωλήσεων : Τιτιάνα Γεώρμα